Portes Especials a Mida i Portes de Garatge

Les portes seccional residencials de Fusteria Eben Andorra són portes versàtils que pel seu disseny i construcció poden adaptar-se amb seguretat i elegància  als estils arquitectònics més variats.  Durant molt de temps l’elecció d’una porta de garatge era considerada pels consumidors com una qüestió de segon ordre en la millora de la  seva residència. Actualment tots tenim consciència que aquesta decisió impacta tant sobre l’estètica de l’habitatge com en el seu valor.
Les portes seccional residencials de Fusteria Eben Andorra són portes versàtils que pel seu disseny i construcció poden adaptar-se amb seguretat i elegància als estils arquitectònics més variats. Durant molt de temps l’elecció d’una porta de garatge era considerada pels consumidors com una qüestió de segon ordre en la millora de la seva residència. Actualment tots tenim consciència que aquesta decisió impacta tant sobre l’estètica de l’habitatge com en el seu valor.

Les portes seccional residencials de Fusteria Eben Andorra són portes versàtils que pel seu disseny i construcció poden adaptar-se amb seguretat i elegància  als estils arquitectònics més variats.  Durant molt de temps l’elecció d’una porta de garatge era considerada pels consumidors com una qüestió de segon ordre en la millora de la  seva residència. Actualment tots tenim consciència que aquesta decisió impacta tant sobre l’estètica de l’habitatge com en el seu valor. Per  això, Fusteria Eben Andorra li ofereix productes de qualitat que associen l’encant i l’elegància de les portes de garatge amb la durabilitat i la solidesa de  les portes seccionals.  Les portes SECCIONALS residencials de Fusteria Eben Andorra li ofereixen grans avantatges d’aïllament, estanquitat, seguretat i facilitat d’ús, fent-les una solució  efectiva i duradora per a la seva llar. Estan formades per una sèrie de panells que s’eleven mitjançant guies laterals i un cop obertes queden paral·leles  al sostre sense ocupar espai per sota del dintell, augmentant el pas útil. Tampoc necessiten grans espais laterals i no envaeixen la calçada exterior.  Tenen un funcionament suau i silenciós amb el mínim fregament.  Necessita una porta feta a mida?  Necessita una porta amb dimensions poc corrents el més ràpid possible?  Tots els models de porta de garatge residencial de Fusteria Eben Andorra es poden fabricar segons les seves necessitats i de manera ràpida.